Tillbyggnad Stockholm

Dina byggexperter | 08-122 107 51

OM FÖRETAGET

DIN BYGGFIRMA I STOCKHOLM

Rättsten Entreprenad AB är ett byggbolag som grundades 2010. I början sysslade vi mestadels med markarbeten, men eftersom de flesta kunder sökte en helhetslösning på sina projekt så ändrade vi inriktning. I dag erbjuder vi bygg- och renoveringsprojekt som helhetsentreprenad. Vi handplockar kompetenta, välutbildade och erfarna hantverkare, konstruktörer, projektledare och kalkylerar som utför sina jobb till fullo.

Vi kan hjälpa dig hela vägen genom projektet

Tack vare dessa breda och spetsiga kompetenser så kan vi nu erbjuda våra kunder hjälp genom hela projektet. Vi kan vara med redan innan bygglovsansökan lämnats in. Projektledning, 3D-modeller – vi är med från början, en stor styrka. Och sedan sköter vi förstås själva bygget med varm hand.

Rättsten Entreprenad AB ingår numera i Rättsten Koncernen som även kan erbjuda tjänster från Rätta Fönster i Sverige, som producerar, installerar och säljer fönster och dörrar i hela Stockholms län. Vårt byggmaterial tillhandahålls av Deksal som även tillhandahåller logistik, mängdservice och annat. Tillsammans gör detta Rättsten till ett unikt och väldigt kompetent bolag inom byggbranschen.

Vi utfärdar bra garantier och alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade. Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade inom sina respektive områden.

Kunniga och erfarna byggmästare!