Tillbyggnad Stockholm

Dina byggexperter | 073-925 42 62

ÖVRIGA TJÄNSTER

VI ERBJUDER DET MESTA INOM BYGG OCH ENTREPRENAD

Behöver du få någon form av bygge eller renovering genomförd? Då har du hittar rätt, hos oss kan du få ett flertal tjänster utförda som totalentreprenad.

Vid sidan av ny- och tillbyggnader så erbjuder vi en rad övriga kompetenta bygg- och entreprenadstjänster. Vill du veta mer om våra olika tjänster så är det bara att du hör av dig till oss.

Nybyggnation

Vi erbjuder också kvalitativa nybyggnationer organiserade som totalentreprenad, delad entreprenad eller generalentreprenad, du väljer själv.

Vi bygger hållbara betonghus, klassiska stenhus och vackra trähus, Attefallshus och fixar gamla vindar till mysiga utrymmen. Vill du veta mer om våra nybyggnationer så är det bara att du hör av dig till oss.

Renovering

Hos oss hittar du hantverkare i toppklass i flera olika branscher. När vi utför en renovering så gör vi det mer kvaliteten i fokus, men vi arbetar snabbt och effektivt. Vi utför alltid arbetet på bästa sätt, oavsett om arbetet utförs inomhus eller utomhus. Snickerier, stenarbeten, plattläggning, staket, parkanläggningar, fasadarbeten med mera – vi hjälper till med allt. Oavsett om behöver renovera något i huset, på tomten eller i trädgården så är Rättsten byggföretaget för dig.

Fasadarbeten

Fasadrenoveringar är en annan av våra specialiteter. Med vår långa erfarenhet kan vi ge ditt hus en ny lyster. Men inte bara det – en fasadrenovering skyddar även ditt hus mot väder och vind. På detta sätt förbättrar vi hållbarheten, ger huset ett längre liv och minskar risken för besvärliga och kostsamma skador. En fasadrenovering utförd av oss på Rättsten blir garanterat en investering som lönar sig i längden.

Mark- och anläggningsarbeten

Vi arbetar även med utomhusmiljöer och erbjuder våra kunder tjänster som planering och anläggning av lekplatser, små parker, altaner, murar, staket och en hel del annat. Vill du veta mer om våra mark- och anläggningsarbeten? Kontakta oss så får du mer information!

Allt inom bygg!